Известие

Collapse
No announcement yet.

Болт зад педала

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

При мен разликата е повече от 2 см плюс стелката това според мен не е малко и може би спестява едни 200-300 оборота

Comment

на мен ми спестяваше около 1000 оборота на четвърта. ся по лесно влиза в тях. по принцип уж не е хубаво да се минават 4000 оборота на дизела ама като манах болта има разлика и в другите обороти

Comment

Един малко тъп въпрос -как да отворя капачката на двигателя ? личи че не е затегната какво ли не натисках

Comment

Е как хем не е затегната, хем не можеш да я отвориш.....с скоба или верига за маслен филтър....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Има малък ход около 1мм ,не знам нещо ли се натиска допълнително, от толкова време се мъча

Comment

На газта ли? там трябва да има. Не се мъчи.
              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Не на газта а на капачката на двигателя не мога да я отвъртя / реших да не пускам друга тема /

Comment

При вас как се отваря капачката на двигателя по стандартния начин или си има чалъм ?

Comment

Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
                    При вас как се отваря капачката на двигателя по стандартния начин или си има чалъм ?
                    По нормалния начин,стискаш здраво и въртиш обратно на часовниковата стрелка.
                    Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                    Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Working...
                    X